AS Ungdom

AS Ungdom holdet er for svømmere, der hovedsageligt kommer fra hold i K-afdelingen. Det er et hold, der er oprettet for at gøre tilbuddene til unge svømmere bredere.

AS Ungdom holdet giver hver enkelt svømmer mulighed for at udvikle sig sportsligt og personligt.

Det forventes, at svømmerne på AS Ungdom holdet deltager i stævner, både interne stævner i AS, men også udenbys. Cheftræner og talentudvikler finder sammen med holdets træner stævner, som vil være relevante for holdet at deltage i. Det er således ikke ved alle stævner, at holdene vil være repræsenteret.

Træningstider:

Ledende træner: