Konkurrence livredning

Aalborg Svømmeklub tilbyder at lære livredning.

Alder: 10 - 15 år og 16 år og ældre

Som følge af alle de drukne ulykker der desværre er hver sommer i Danmark ser vi det som en del af vores ansvar at

udbrede kendskabet til livredning. I samarbejde med Tryg Fonden og Dansk Svømme Union er vi en af 5 klubber i

Danmark som satser på livredning. Vi har 1 af landets absolut førende livredder, som træner på holdet.

Træning i livredning er enormt sjov og alsidig. Og ikke nok med at du lærer at redde liv, men du bliver også selv en bedre

svømmer. Træningstid: Onsdage kl. 19.30-20.30

Holdet træner i de mange forskellige konkurrenceformer, der findes indenfor livredning, således at alle børn og unge

kan føle sig udfordret.

Livredning er et godt alternativ til den traditionelle svømning, og Aalborg Svømmeklub vil derfor gøre unge mellem 10

og 18 år opmærksomme på livredning både som breddeaktivitet og konkurrenceaktivitet.