Info vedr. afhentning
Produkterne hentes hos Aalborg Svømmeklub, Skydebanevej 1, 9000 Aalborg.

AS-shoppen yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller inddirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Klubtøj

I nedenstående link kan du se udvalget af klubtøj i Aalborg Svømmeklub.
Tøjet bestilles og betales direkte hos Sportsmaster i Aalborg Storcenter, hvor tøjet også kan prøves. Tøjet skal også afhentes hos Sportmaster i Aalborg Storcenter.
Vi har et samarbejde med Sportsmaster i Aalborg Storcenter, hvor du kan støtte Aalborg Svømmeklub hver gang du handler. Du skal blot sørge for at tilmelde dig Klub SPORTSMASTER, så optjener Aalborg Svømmeklub sponsorkroner hver gang du handler (også andet end klubtøj). Du optjener samtid personlige point lige som alle andre medlemmer af Klub SPORTSMASTER.

Det er vigtigt at du angiver, at du ønsker at støtte Aalborg Svømmeklub. Er du allerede medlem af Klub SPORTSMASTER, siger du blot at du ønsker at tilknytte Aalborg Svømmeklub som Lokal Sponsor.

Du kan se tøjet og priserne her: Klubtoej.pdf

AS Badehætte
Beskrivelse
AS Badehætter skal afhentes i klubhuset.
AS Hue (beanie) - marineblå
Beskrivelse
OBS: Huen kan afhentes i klubhuset fra ca. d. 10. november 2020.
Indbetaling til Eventkonto kr. 300,-
Beskrivelse
Indbetaling til Eventkonto. Når du så skal betale stævner og andet, kan du betale via din Eventkonto.
Indbetaling til Eventkonto kr. 500,-
Indbetaling til Eventkonto kr. 1.000,-
Kontigent ASV
Beskrivelse
Støt Aalborg Svømmeklubs Venner (ASV). ASV er en støtteforening til Aalborg Svømmeklub. Formålet med ASV er støtte Aalborg Svømmeklub, f.eks. ved at man hjælper ved sociale arrangementer og stævner. Al overskud går ubeskåret til Aalborg Svømmeklub.
Bassinprøve
Svømmebrille med skumkant, sort