Klubmodul henter siden
AS FLEX
AS FLEX | ASF
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Læs mere

AS Flex er holdet for dig, der har lyst til at træne fleksibelt og kun betale for de gange du kommer. Prisen er kr. 50 for en halv sæson og 50 kr pr. gang man svømmer. Der betales på mobilpay nummer 487609 ved hver træning og man skal krydses af hos instruktørerne/trænerne i hallen hver gang. På AS Flex svømmes, der banesvømning og man kan få teknisk instruktion af trænerne/instruktørerne, men der lægges ikke noget program for træningen.

  

Tid/Sted
Mandag 20:30-21:15 Sofiendal Svømmehal, SOF Tirsdag 20:00-21:00 Østre Allé Svømmesal, ØA Fredag 05:45-07:30 Sofiendal Svømmehal, SOF Lørdag 10:30-11:30 Sofiendal Svømmehal, SOF Lørdag 11:00-12:30 Østre Allé Svømmesal, ØA

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!