(ASGU) Guldpingvin
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Guldpingvin hold

Man bliver udtaget til holdet.

Svømmerne på Guldpingvin holdet er ca. 8-10 år.

På holdet undervises der på den lange bane.
Der vil være introduktion til banesvømning samt en masse øvelser og struktureret leg.

Børnene undervises således, at de får muligheden for at udvikle sig yderligere som svømmere - både svømmemæssigt og socialt. De udfordres på deres færdigheder og kompetencer i vandet med henblik på senere oprykning/udvælgelse til klubbens talenthold (AS Talent 2).
Søndag 08:15-09:00 Østre Allé Svømmesal, ØA
Pris pr. rate /  Halvårlig - 15.08 / 15.01