Sportsdykkerafdeling - ASS

Aalborg Svømmeklub Sportsdykkerafdeling er en åben dykkerklub for alle. Du kan blive aktivt eller passivt medlem. Aktive medlemmer kan deltage på dykkerture - uanset hvilken organisation man er uddannet under. Det er muligt gennem klubben at uddanne sig til dykker - samt for allerede uddannede at videreuddanne sig.

På følgende side https://www.facebook.com/aalborgsvoemmeklubssportsdykkerafdeling er det muligt at se hvad der lige nu “rører” sig klubben, og her kan man også se opslag vedr. planlagte dykkerture. 

 
Kontakt os på følgende måder

Hvis du vil vide mere om ASS og om uddannelse og/eller medlemsskab af klubben, er du meget velkommen til at kontakte:

Formand Torben Olsen på mail: dt.klarup@gmail.com , tlf.: +45 22 53 73 95.

1
Du kan også ringe til Aalborgs Svømmeklubs kontor på 98 10 38 77 (mandag kl. 12.00-18.00, tirsdag kl. 11.00-16.00, onsdag kl. 11.00-16.00)

Du er velkommen til at kikke indenfor i klubben til klubaften, tirsdage efter kl. 19:10 og få en uforpligtende snak om dykning og se vores udstyr og lokaler. Vores nye flotte klubhus er beliggende i den nyetablerede Vestre Fjordpark (tidligere Aalborg Friluftsbad) på adressen Ralvej 16. Der er indgang fra både Egholm Færgevej, Skydebanevej og Vestre Fjordvej, 9000 Aalborg.

 

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!