(DYK1) Dykning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Sportsdykkerafdeling - ASS

Aalborg Svømmeklub Sportsdykkerafdeling er en åben dykkerklub for alle. Du kan blive aktiv eller passiv medlem. Aktive medlemmer kan deltage på dykkerture - uanset hvilken organisation man er uddannet under. Årligt uddannes der nye dykkere i klubben, normalt starter der hold til foråret.

På følgende side http://dyk.aalborgsvommeklub.dk/ gives en præsentation af klubben, og her kan man også se klubbens turkalender og få information om uddannelsen som laves i klubregi.

Pris pr. rate  /  Dykker
800,00 kr.