Klubmodul henter siden
Dykning
Dyk Senior m. DSF | DYK1
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Læs mere

Aalborg Svømmeklubs Sportsdykkerafdeling er en åben dykkerklub for alle der lyst til at dykke - uanset hvilken organisation du er uddannet under. Du skal være certificeret dykker, eller i gang med grunduddannelsen OWD/CMAS*, for at blive medlem. Du skal være fyldt 18 år (du kan dog blive medlem fra 15 år, forudsat en af dine forældre allerede er medlem).

Vi laver dykkerture for medlemmer i weekender og vi har faste svømmetider tirsdag og fredag aften. Der er klubaften hver tirsdag kl. 19:00 i vores lokaler i Vestre Fjordpark på Ralvej 16, 9000 Aalborg. Der er indgang til området fra både Egholm Færgevej, Skydebanevej og Vestre Fjordvej. 

Som medlem af klubben bliver du automatisk medlem af DSF (Dansk Sportsdykkerforbund). Som medlem af DSF er du omfattet af forbundets kollektive forsikring.


NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!