Aalborg Svømmeklubs Venner (ASV)

 
Aalborg Svømmeklubs Venner (i daglig tale ASV) er en forældreforening, som består af forældre på tværs af alle hold og som samarbejder med Aalborg Svømmeklub (AS), når der er brug for praktisk hjælp, bl.a. med tilrettelæggelse af indkvartering/bespisning af svømmere (også fra andre klubber) til stævner i Aalborg, f.eks. stævner som Aalborg Cup og mesterskabsstævner.

Et andet af ASV's mange jobs er at stå for afholdelsen af jule- og klubmesterskabsafslutning samt sørge for mad til konkurrence afdelingen, når vi starter op med Fårup sommerland-turen hver august. Disse arrangementer tjener ASV penge på, og derfor kan AS så søge ASV om økonomisk støtte til andre arrangementer.

Formålet med ASV er ifølge vedtægterne: "Gennem sit virke at støtte Aalborg Svømmeklub på forskellig vis og at samle sine medlemmer om idrætslige og selskabelige arrangementer for derved at skabe sammenhold mellem folk, der har eller har haft tilknytning til svømmeidrætten". 

ASV er en selvstændig forening med egen bestyrelse og regnskab. Generalforsamlingen afholdes i første halvdel af februar måned. Eventuel indmeldelse kan ske ved henvendelse til ASV. Læs mere om ASV Medlemsskab og Kontingent HER eller kontakt ASV HER.

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!