Opstart 2022.

Vi er i fuld gang igen hvor de sædvanlige retningslinjer i relation til at deltage i træning og undervisning gælder. ER DU SYG, herunder viser tegn på Covid 19, så bliv hjemme.

Bemærk der er krav om mundbind indendørs
På kultur- og fritidsområdet er der krav om at bruge mundbind eller visir i alle bygninger og lokaler, som ikke er lukkede – herunder skoler, idrætsanlæg, svømmehaller mv. Kravet gælder alle personer på 12 år og derover.
Kravet gælder ikke, når man sidder ned, og heller ikke for deltagere, undervisere, trænere, mv., imens de deltager i deres aktivitet.

  

 

 

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!