Al aktivitet i svømmehallerne i Aalborg kommune er grundet Covid-19 restriktionerne indstillet. Alle undervisningshold er derfor aflyste. Vi er underlagt regeringens genåbningsplan, hvor det foreløbigt ser ude til at børn og unge under 18 år må starte op igen den 21. april 2021 og andre lidt senere. 

 Vi opdaterer løbende.

 

Generalforsamling i Aalborg Svømmeklub. 

Aalborg Svømmeklub afholder generalforsamling torsdag den 29. april 2021 i klubhuset på Skydebanevej 1, Pavillionen, 9000 Aalborg såfremt sundhedssituationen tillader det. Indkaldelsen med dagsordenen kan ses her.

På bestyrelsens vegne.

John Larsen, Formand 

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!