Kontoret holder ferielukket til den 2. august 2021.

Mail til kontor@aalborgsvommeklub.dk vil løbende blive læst.

 Sæson 2020/2001 sluttede ved udgangen af uge 25 - Det blev selvfølgelig ikke den sæson som vi alle havde håbet på, men fik trods alt udnyttet de muligheder der var for svømmeundervisning. Vi er klar igen med opstart mandag den 16. august 2021, og ser frem til en almindelig svømmesæson forhåbentlig uden restriktioner af nogen art.

Det er ikke ensbetydende med at Aalborg Svømmeklub lukker ned hele sommeren. I uge 26 gennemgår vores ansatte den obligatoriske bassinlivredderprøve, således vi har de sikkerhedsmæssige ting på plads, og i ugerne 28-29 og 31 afvikler vi i et samarbejde med DGI Nordjylland Ocean Rescue Camp i Vester Fjordpark, ligesom Aalborg Svømmeklub i ugerne 30 og 31 afvikler Aqua Camp.

Der er stadig ledige pladser til Aqua Camp i uge 30

Klubbens konkurrence svømmere kan først gå på sommerferie ved udgangen af uge 27, idet der er såvel AS Sommercup i Haraldslund den 3. og 4. juli, samt DM på langbane i Århus for junior/senior i dagene 8. til 11. juli 2021.

God sommer til jer alle, og på gensyn i uge 33.

 Sommerhilsen

John Larsen, Formand 

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!