Kontoret holder ferielukket til den 2. august 2021.

Mail til kontor@aalborgsvommeklub.dk vil løbende blive læst.

Sæson 2020/2001 sluttede ved udgangen af uge 25 - Det blev selvfølgelig ikke den sæson som vi alle havde håbet på, men fik trods alt udnyttet de muligheder der var for svømmeundervisning. Vi er klar igen med opstart mandag den 16. august 2021, og ser frem til en almindelig svømmesæson forhåbentlig uden restriktioner af nogen art.

Det er ikke ensbetydende med at Aalborg Svømmeklub lukker ned hele sommeren. I uge 26 gennemgår vores ansatte den obligatoriske bassinlivredderprøve, således vi har de sikkerhedsmæssige ting på plads, og i ugerne 28-29 og 31 afvikler vi i et samarbejde med DGI Nordjylland Ocean Rescue Camp i Vester Fjordpark, ligesom Aalborg Svømmeklub i ugerne 30 og 31 afvikler Aqua Camp.

Der er stadig ledige pladser til Aqua Camp i uge 30

Klubbens konkurrence svømmere kan først gå på sommerferie ved udgangen af uge 27, idet der er såvel AS Sommercup i Haraldslund den 3. og 4. juli, samt DM på langbane i Århus for junior/senior i dagene 8. til 11. juli 2021.

God sommer til jer alle, og på gensyn i uge 33.

Sommerhilsen

John Larsen, Formand