Kontoret lukker tidligt følgende mandage i maj & juni måned.

Mandag den 23.5.22 åben fra 12.00 til 15.00

Mandag den 13.6.22 åben fra 12.00 til 15.00

Tak for hjælpen.

Aalborg svømmeklub har gennemført en medlemsundersøgelse (Members1), og vil gerne takke medlemmerne for de indkomne svar og kommentarer, som vi med interesse har gennemgået. - Tak for kritik, ros og gode ideer, samt til de af jer der tilbyder jeres hjælp på den ene eller anden måde. - I hører fra os.

Aalborg Svømmeklub er en forening med aktiviteter spredt ud på flere lokationer. og med en lang række ansatte og frivillige. Der vil derfor altid være steder som fungerer bedre end andre, og generelt vil der altid være plads til forbedringer.

De meget konkrete ting der peges på, vil vi selvfølgelig tage handling på hurtigst muligt, til glæde for såvel medlemmer, som ansatte og frivillige. – Svømmesalen Østre Alle er på nogle områder slidt, og via Aalborg kommune er vi vidende om, at der er forbedringer på vej i nær fremtid. Ligesom vi selvfølgelig vil følge op på de undervisningsområder mv., hvor der er behov for det.

På bestyrelsesmødet i maj 2022 vil vi udvælge 2 til 3 hovedområder, og påbegynde arbejdet med disse.

Formand Aalborg Svømmeklub.