Velkommen tilbage - Aalborg Svømmeklub genåbner for alle torsdag den 06.05.2021.

Så kom tiden endelig hvor vi må byde ALLE vores medlemmer tilbage til svømmehallerne.

Alle over 18 år skal dog fremvise gyldigt coronapas.

Dette kan være på baggrund af at du er færdigvaccineret, men kan alternativt også være hvis du kan fremvise et negativt testsvar som er mindre end 72 timer gammelt. Tidligere smittede er dog også undtaget hvis smitten er registreret positiv inden for de seneste 2-12 uger

For ikke at miste flere træninger har vi besluttet at holde åbent på følgende helligdage.

· Kristi Himmelfartsdag torsdag den 13.05.2021

· Anden pinsedag mandag den 24.05.2021

Skulle der være yderlige spørgsmål er i velkommen til at skrive til kontor@aalborgsvommeklub.dk eller ringe til klubkoordinator Jesper Graungaard på 9810 3877 eller 4029 7633

Generalforsamling i Aalborg Svømmeklub - bemærk ny dato

Aalborg Svømmeklub afholder generalforsamling onsdag den 26. maj 2021 kl. 19.00 i klubhuset på Skydebanevej 1, Pavillionen, 9000 Aalborg såfremt sundhedssituationen tillader det. Indkaldelsen med dagsordenen kan ses her.

På bestyrelsens vegne.

John Larsen, Formand