Kontoret lukker tidligt følgende mandage i maj & juni måned.

 

Mandag den 23.5.22 åben fra 12.00 til 15.00

Mandag den 13.6.22 åben fra 12.00 til 15.00

Tak for hjælpen. 

Aalborg svømmeklub har gennemført en medlemsundersøgelse (Members1), og vil gerne takke medlemmerne for de indkomne svar og kommentarer, som vi med interesse har gennemgået. - Tak for kritik, ros og gode ideer, samt til de af jer der tilbyder jeres hjælp på den ene eller anden måde. - I hører fra os.

Aalborg Svømmeklub er en forening med aktiviteter spredt ud på flere lokationer. og med en lang række ansatte og frivillige. Der vil derfor altid være steder som fungerer bedre end andre, og generelt vil der altid være plads til forbedringer.

De meget konkrete ting der peges på, vil vi selvfølgelig tage handling på hurtigst muligt, til glæde for såvel medlemmer, som ansatte og frivillige. – Svømmesalen Østre Alle er på nogle områder slidt, og via Aalborg kommune er vi vidende om, at der er forbedringer på vej i nær fremtid. Ligesom vi selvfølgelig vil følge op på de undervisningsområder mv., hvor der er behov for det.

På bestyrelsesmødet i maj 2022 vil vi udvælge 2 til 3 hovedområder, og påbegynde arbejdet med disse.

John Larsen

Formand Aalborg Svømmeklub.

 


 

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!