Konkurrenceafdelingen

 
Aalborg svømmeklub har flere afdelinger, herunder en konkurrence afdeling.
I konkurrence afdeling er ca. 180 svømmere, fordelt på 8 hold. 

Til at træne disse børn og unge mennesker, og til at hjælpe med alt det praktiske / organisatoriske omkring disse svømmere er 16-18 trænere, og lige så mange frivillige ledere, som sidder i diverse udvalg, hvoraf det største udvalg er svømmeudvalget.

 Vores værdigrundlag er kort fortalt: 
  • At det sportslige niveau skal være så højt, at AS bliver et oplagt sted at flytte hen for de bedste svømmetalenter fra hele landet. Træningen i k-afd. skal understøtte, at svømmerne har muligheden for at udvikle sit talent på bedst mulig måde.
  • Enhver svømmer med netop sin baggrund og sine evner er noget særligt. Alle svømmere har mange kompetencer hver især, og de er alle værdifulde.
  • At forældre inddrages, og informeres om det frivillige arbejde, som er en forudsætning for at dyrke konkurrencesvømning.
  • Vi prioriterer høj sikkerhed i svømmehallen, bl.a. ved altid at have to trænere på bassinkanten, og sikre at alle yngre svømmere afhentes fra stævner af forældre.
  • Et højt informationsniveau til forældre, og andre samarbejdspartnere.
  • At det skal være rigtig sjovt at gå til svømning og at fremme et godt kammeratskab for svømmerne.

Svømmerne i konkurrence afdelingen deltager i  interne og eksterne stævner fordelt hen over året, ligesom de deltager i  træningslejre og  sociale arrangementer.
Stævnerne dækker både breddestævner, og elitestævner. De bedste deltager i DM på kort- og langbane, og i andre internationale stævner. Rigtig mange af svømmerne deltager også i egne stævner her i Aalborg, f. eks. har Aalborg Cup i november meget stor betydning for alle svømmere i Aalborg Svømmeklub.

 


 

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!