Velkommen til Aalborg Svømmeklub!  

Vi vil gerne byde dig/jer velkommen til Aalborg Svømmeklub og starte med at give et par praktiske oplysninger.

Vi starter sæsonen i august ca. samme tid som skolerne, holder ferielukket sammen med skolerne og går på sommerferie i juni samme tid som skolerne. Vi tager løbende ind på holdene, når der er ledige pladser.

Man kan komme ind til omklædning 10-15 min. før. Man hører hjemme i sit køns omklædningsrum. (gælder ikke småbørn med ledsager).

Vi har undervisning i følgende. 3 haller:

Svømmesalen Østre Alle, Samsøgade 45, 9000 Aalborg
Svømmesalen Sofiendal, Lange Müllers Vej 18, 9200 Aalborg SV
Svømmehallen Gigantium, Villy Brandts Vej 31, 9220 Aalborg Ø
 
Det er muligt at købe svømmebriller og badehætte hos vores opsyn i svømmesalene Østre Alle og Sofiendal samt på vores kontor Skydebanevej 1, 9000 Aalborg.

I Gigantium er der offentlig svømning i halvdelen af bassinet. Vore medlemmer på hold i Gigantium får udleveret et adgangskort som kun må/kan benyttes til det tilmeldte hold. Ønsker man at svømme før eller efter træning, skal man ud og købe en billet. Det er ikke tilladt at benytte hallens øvrige faciliteter før, under og efter undervisningen.


Aalborg Svømmeklub er med sine lidt over 2000 medlemmer en af kommunes største idrætsforeninger. Vi er i gang med vores 108 sæson.

Vi har 193 hold som får undervisning eller træner om ugen fra kl. 5.45 om morgenen til kl. 22.00 om aften, 6 dage om ugen i 5 forskellige haller i kommunen. Vi har også hold for udspring, vandpolo, livredning og en dykkerafdeling. Vi står også for en stor del af skolesvømningen i Aalborg kommune, alt dette sker med 3 fastansatte og 75 timelønnet.

I sommerferien afholder vi Aqua Camps og Ocean Rescue Camps, hvor der er mulighed for en hel uge med vandaktiviteter – Se opslag i hallerne og på hjemmesiden, i løbet af foråret.

 

Denne info skrivelse er lavet på baggrund af mails som vi har modtaget på kontor@aalborgsvømmeklub.dk for at give jer forældre som har børn i undervisningsafdelingen info om hvordan forretningsgangen er.

 

Afbud til undervisningen:

Man skal ikke melde afbud til undervisningen man kommer bare så ofte man kan. Afbud arbejder vi først med man kommer i konkurrenceafdelingen.  

 

Medlemskab, kontingent & udmeldelse:

Ved indmeldelse er man medlem lige indtil man melder sig ud.

Udmeldelse kan fortages på medlemmets profil på hjemmesiden eller ved at skrive til kontor@aalborgsvommeklub.dk .  Der refunderes ikke kontingent ved udmeldelse midt i en kontingentperiode.

Kontingent opkræves to gange om året, den 15.8. og den 15.1. Hvis man ønsker at udmelde sig inden en kontingentopkrævning skal dette meddeles til kontor@aalborgsvommeklub.dk 7 dage før ovennævnte datoér.


Glemte sager:

Man skal hurtigst mulig tage tilbage til hallen for se efter de glemte sager. Vi modtager ikke glemte sager på kontoret/klubhuset så det hjælper ikke at skrive til kontor@aalborgsvommeklub.dk .


I Sofiendal Svømmehal har man mulighed for om formiddagen mellem 9-12 at ringe til Connie på 31994230 som står for rengøringen i hallen så kigger hun efter de glemte sager.  


I Østre Alle Svømmehal skal selv kigge ind i omklædningen hvor der står en spand med glemt tøj. Ure, ringe skal i spørge opsynet om, så kigger de i det skab hvor det bliver gemt. Åbningstider i Østre Alle er mandag: 16.30-20.30 tirsdag: 15.00 til 21.00 onsdag: 17.30-21.00 torsdag: 18.00-21.00 fredag: 18.00-20.00 lørdag: 12.00-15.00     


I Gigantium skal man bruge sit kort til at gå ind bag sluse hvor der står 3 spande med glemte sager og hvis man kommer tilbage til hallen samme dag skal man muligvis også ind i de 2 omklædningsrum som vi bruger. Der er herre & dame opsyn tirsdag fra kl. 16.00 – 19.00 og onsdag fra kl. 15.30-19.00 som kan være behjælpelig man at kigge efter det glemte.  

Har man som svømmer i Gigantium mistet sit check in kort kan man ved opsynet købe et nyt til kr. 50 som betales på mobilpay nummer 487609Forældre i hallen:


I Sofiendal & Østre Alle Svømmehal er forældre velkommen til at overvære undervisningen i hallen dog med den begrænsning at brug af mobil/smartphone er forbudt.  Aalborg kommune har besluttet at der ikke mere skal bruges blå plastik overtræk til skoene for at gå ind i hallen, dette er tiltag for bringe plastikforbruget ned i Aalborg kommune. Tør derfor dine sko godt i måtten inden du går ind i hallen.


I Gigantium er det muligt for forældre at komme ind i hallen og overvære undervisningen, man skal henvende sig i billetlugen og få udleveret et ledsagerarmbånd, dette armbånd giver jer mulighed for at komme ind i hallen og overvære undervisningen men ikke mulighed for svømme samtidig med at ens barn får undervisning.


Aflysninger: 

Vi oplever 1-2 tage pr. sæson at vi bliver nød til at aflyse undervisningen, dette skyldes ofte forurenet vand som opstår ved at der er et barn som kommer til kaste op i vandet eller efterlader afføring i vandet. Det er vigtigt at mobilnummeret på medlemmets profil er opdateret da aflysninger gives på en sms.


Oprykning, nedrykning og flytning af hold:

Det er instruktøren der beslutter når et medlem skal oprykkes til næste hold og dette sker efter nogle fastlagte beskrivelser for hvad medlemmet skal kunne for at begå sig på det næste hold.  Oprykningen fra nybegynder til begynder og begynder til letøvede sker automatisk ved at jeg på kontoret får besked fra instruktøren om oprykningen og flytter medlemmet til næste hold som ligger på samme tid som de allerede svømmer. Medlemmet får en seddel med hjem fra instruktøren om de er blevet rykket op.

Oprykning fra letøvede til øvede for medlemmet en seddel med hjem hvor i som forældre skal kontakte kontoret da undervisningen for øvede ligger på et andet tidspunkt og muligvis en anden dag så finder vi sammen den rigtige løsning for jer som familie.   

Hvis i får brug for at flytte undervisningen til en anden dag eller hal forgår det ved at kontakte kontoret på mail eller ved at ringe.

Nedrykning foregår ofte lige efter et medlem er blevet indmeldt, idet det sker at forældre har tilmeldt barnet på et forkert hold.


Må en ven komme med til en prøvetræning.

Vi kan desværre ikke tilbyde denne service da vores forsikring kun dækker for medlemmer hvis der skulle ske et uheld.


Mærkesvømning uge 48 2023 & uge 22 2024:

En uge hvor alle fra nybegynder til super ungdom får lov at prøve kræfter med svømme så langt de kan på 30 minutter.

Det er muligt bagefter at købe et svømmemærke samt diplom for kr. 25 som kan betales med mobilpay på 487609 men vi tager også mod kontanter denne uge.


Lukkedage & Ferieplan frem til sommeren 2024.

Efterårsferie 2023                           15-10-2023 - 23-10-2023
Juleferie 2023                                  18-12-2023 - 02-01-2024
Vinterferie 2024                             18-02-2024 - 26-02-2024
Påskeferie 2024                              23-03-2024 - 02-04-2024
Kr. Himmelfartsferie 2024            09-05-2024 - 13-05-2024
Pinseferie 2024                              18-05-2024 - 20-05-2024
Grundlovsdag 2024                       05-06-2024
Sommerferie 2024                        17-06-2024 - 14-08-2024

Mandelgave/julegave ideer: 


Klik på nedenstående link for at så hvad AS-Shoppen har at tilbyde.

https://aalborgsvommeklub.dk/cms/ShopOverview.aspx

 

Håber ovennævnte informationer har givet jer et lidt større indblik hvilken størrelse Aalborg Svømmeklub er og hvordan tingende spiller sammen i hverdagen. Skriv på kontor@aalborgsvommeklub.dk hvis i har spørgsmål som ikke er beskrevet i denne skrivelse eller tage et kig på vores hjemmeside www.aalborgsvommeklub.dk der ligger måske svaret på det du spørger efter. Skriv også med ris eller ros, gode eller dårlige oplevelser, jeres info betyder meget i vores arbejde for at optimere jeres oplevelse af at være medlem af Aalborg Svømmeklub.   Vores motto er ” svømning for livet - hele livet”.

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!