Velkommen til Aalborg Svømmeklub!  

Aalborg Svømmeklub er med sine lidt over 2000 medlemmer en af kommunes største idrætsforeninger. Vi er i gang med vores 111 sæson.

Vi har 193 hold som får undervisning eller træner om ugen fra kl. 5.45 om morgenen til kl. 22.00 om aften, 6 dage om ugen i 5 forskellige haller i kommunen. Vi har også hold for udspring, vandpolo, livredning og en dykkerafdeling. Vi står også for en stor del af skolesvømningen i Aalborg kommune, alt dette sker med 3 fastansatte og 75 timelønnet.

I sommerferien afholder vi Aqua Camps og Ocean Rescue Camps, hvor der er mulighed for en hel uge med vandaktiviteter – Se opslag i hallerne og på hjemmesiden, i løbet af foråret.

Denne info skrivelse er lavet på baggrund af mails som vi har modtaget på kontor@aalborgsvømmeklub.dk for at give jer forældre som har børn i undervisningsafdelingen info om hvordan forretningsgangen er.

Afbud til undervisningen:

Man skal ikke melde afbud til undervisningen man kommer bare så ofte man kan. Afbud arbejder vi først med når man kommer i konkurrenceafdelingen.  

Medlemskab, kontingent & udmeldelse:

Ved indmeldelse er man medlem lige indtil man melder sig ud.

Udmeldelse kan fortages på medlemmets profil på hjemmesiden eller ved at skrive til kontor@aalborgsvommeklub.dk .  Der refunderes ikke kontingent ved udmeldelse midt i en kontingentperiode. Medlemmer der svømmer i Gigantium og udmelder sig skal huske aflevere kortet til opsynet eller i billetlugen.

Kontingent opkræves to gange om året, den 15.1. og den 15.8. Hvis man ønsker at udmelde sig inden en kontingentopkrævning skal dette meddeles til kontor@aalborgsvommeklub.dk 7 dage før ovennævnte datoér.

Mobiltelefoner i hallen

Det er ikke tilladt at bruge mobiltelefoner i hallen under undervisningen. Træner på kanten bruger deres mobiltelefoner til at krydse fremmøde af samt se det program det skal igennem derfor gælder det ikke dem.

Glemte sager:

Man skal hurtigst mulig tage tilbage til hallen for se efter de glemte sager. Vi modtager ikke glemte sager på kontoret/klubhuset så det hjælper ikke at skrive til kontor@aalborgsvommeklub.dk .

I Sofiendal Svømmehal har man mulighed for om formiddagen mellem 9-12 at ringe til Connie på 31994230 som står for rengøringen i hallen så kigger hun efter de glemte sager.  

I Østre Alle Svømmehal skal selv kigge ind i omklædningen hvor der står en spand med glemt tøj. Ure, ringe skal i spørge opsynet om, så kigger de i det skab hvor det bliver gemt. Åbningstider i Østre Alle er mandag: 16.30-20.30 tirsdag: 15.00 til 21.00 onsdag: 17.30-21.00 torsdag: 18.00-21.00 fredag: 18.00-20.00 lørdag: 12.00-15.00     

 I Gigantium skal man bruge sit kort til at gå ind bag sluse hvor der står 3 spande med glemte sager og hvis man kommer tilbage til hallen samme dag, skal man muligvis også ind i de 2 omklædningsrum som vi bruger. Der er herre & dame opsyn tirsdag fra kl. 16.00 – 19.00 og onsdag fra kl. 15.30-19.00 som kan være behjælpelig man at kigge efter det glemte.  

Har man som svømmer i Gigantium mistet sit check in kort kan man ved opsynet købe et nyt til kr. 50 som betales på Mobilpay nummer 487609.

Forældre i hallen:

I Sofiendal & Østre Alle Svømmehal er forældre velkommen til at overvære undervisningen i hallen dog med den begrænsning at brug af mobil/smartphone er forbudt.  Aalborg kommune har besluttet at der ikke mere skal bruges blå plastik overtræk til skoene for at gå ind i hallen, dette er tiltag for bringe plastikforbruget ned i Aalborg kommune. Tør derfor dine sko godt i måtten inden du går ind i hallen.

I Gigantium er det muligt for forældre at komme ind i hallen og overvære undervisningen, man skal henvende sig i billetlugen og få udleveret et ledsagerarmbånd, dette armbånd giver jer mulighed for at komme ind i hallen og overvære undervisningen men ikke mulighed for at svømme samtidig med at ens barn får undervisning.

Aflysninger: 

Vi oplever 1-2 tage pr. sæson at vi bliver nødt til at aflyse undervisningen, dette skyldes ofte forurenet vand som opstår ved at der er et barn som kommer til kaste op i vandet eller efterlader afføring i vandet. Det er vigtigt at mobilnummeret på medlemmets profil er opdateret da aflysninger gives på en sms.

Oprykning, nedrykning og flytning af hold:

Det er instruktøren der beslutter når et medlem skal oprykkes til næste hold og dette sker efter nogle fastlagte beskrivelser for hvad medlemmet skal kunne for at begå sig på det næste hold.  Oprykningen fra nybegynder til begynder og begynder til letøvede sker automatisk ved at jeg på kontoret får besked fra instruktøren om oprykningen og flytter medlemmet til næste hold som ligger på samme tid som de allerede svømmer. Medlemmet får en seddel med hjem fra instruktøren om de er blevet rykket op.

Oprykning fra letøvede til øvede for medlemmet en seddel med hjem hvor i som forældre skal kontakte kontoret da undervisningen for øvede ligger på et andet tidspunkt og muligvis en anden dag så finder vi sammen den rigtige løsning for jer som familie.   

Hvis i får brug for at flytte undervisningen til en anden dag eller hal forgår det ved at kontakte kontoret på mail eller ved at ringe.

Nedrykning foregår ofte lige efter et medlem er blevet indmeldt, idet det sker at forældre har tilmeldt barnet på et forkert hold.

Må en ven komme med til en prøvetræning.

Vi kan desværre ikke tilbyde denne service da vores forsikring kun dækker for medlemmer hvis der skulle ske et uheld.

Mærkesvømning uge 48 i 2024 & uge 22 i 2025:

En uge hvor alle fra nybegynder til super ungdom får lov at prøve kræfter med svømme så langt de kan på 30 minutter.

Det er muligt bagefter at købe et svømmemærke samt diplom for kr. 25 som kan betales med MobilPay på 487609 men vi tager også mod kontanter denne uge.

Lukkedage & Ferieplan frem til sommeren 2025.

Første undervisnings dag              19-08-2024
 Efterårsferie 2024                           13-10-2024 - 20-10-2024 
Juleferie 2024                               22-12-2024 - 05-01-2025
Vinterferie 2025                           16-02-2025 - 23-02-2025
Påskeferie 2025                           23-04-2025 - 21-04-2025
Kr. Himmelfartsferie 2025        29-05-2025 - 01-06-2025
 Grundlovsdag 2025                         05-06-2025
 Pinseferie 2025                                08-06-2025 - 09-06-2025
Sommerferie 2025                           23-06-2025 - 17-08-2025   

Mandelgave/julegave ideer: 

Klik på nedenstående link for at så hvad AS-Shoppen har at tilbyde.

https://sportsworldteamsport.dk/catalog/list/aalborg-sv%C3%B8mmeklub

 

Håber ovennævnte informationer har givet jer et lidt større indblik hvilken størrelse Aalborg Svømmeklub er og hvordan tingende spiller sammen i hverdagen. Skriv på kontor@aalborgsvommeklub.dk hvis i har spørgsmål som ikke er beskrevet i denne skrivelse eller tage et kig på vores hjemmeside www.aalborgsvommeklub.dk der ligger måske svaret på det du spørger efter. Skriv også med ris eller ros, gode eller dårlige oplevelser, jeres info betyder meget i vores arbejde for at optimere jeres oplevelse af at være medlem af Aalborg Svømmeklub.   Vores motto er ” svømning for livet - hele livet”.

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!