(ASBR) Bronzepingvin
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Bronzepingvin hold

Man bliver udtaget til holdet.

Svømmerne på Sølvpingvin holdet er ca. 6-9 år.

På holdet svømmes der i den lave ende af bassinet, som på nybegynder hold. Undervisningen er meget lig undervisningen på nybegynder, men med en smule mere udfordring og fokus på det enkelte barns færdigheder.

Børnene undervises således, at de får muligheden for at udvikle sig yderligere som svømmere - både svømmemæssigt og socialt. De udfordres på deres færdigheder og kompetencer i vandet med henblik på senere oprykning/udvælgelse til klubbens talenthold (AS Talent 2).
Søndag 09:15-10:00 Østre Allé Svømmesal, ØA
Pris pr. rate /  Halvårlig - 15.08 / 15.01