Livredningsprøver & Førstehjælp

Aalborg Svømmeklub vægter sikkerhed meget højt, og derfor gennemgår alle vores ansatte trænere og instruktører en gang om året én obligatorisk bassinlivredderprøve.

Vi har uddannet personale som står, får prøvens gennemførelse.

Aalborg Svømmeklub varetager skolesvømningen for Aalborg kommune. Kommunens lærer/pædagoger der har skolesvømning skal også have en bassinlivredderprøve, og den kan gennemføres i Aalborg Svømmeklub.

Andre der i en eller anden forbindelse har brug for en bassinlivredderprøve, eller andre livredderprøver, er velkommen til at henvende sig.

Du kan læse om de enkelte prøver vi tilbyder i Aalborg Svømmeklub herunder:
Bassin Underviserprøven
Bassin Livredderprøven
ILS Bassin Livredderprøven
Åbent-vand Underviserprøven
ILS Åbent-vand Livredderprøven
4 timers førstehjælpskursus/ERC BLS/AED provider kursus
Red din makker

Hvad koster det? - prisoversigt (TILMELDINGEN ER BINDENDE).

Aalborg Svømmeklub samarbejder også med SWANTEAM, Dansk Svømmeunion & Cold Hawaii Kystlivredderklub. Derudover hjælper Aalborg Svømmeklub med at uddanne Aalborg Kommune, Morsø Kommune, Terndrup Idrætscenter, Haraldslund Svømmehal, Aalborg Universitet og diverse privatpersoner som ønsker en livredningsprøver/førstehjælpsbeviser som blandt andet er adgangskravet til f.eks. at kunne videreuddanne sig ved TrygFonden Kystlivredning (TFK) eller indstille sig til ILS Åbent-vand Livredderprøven.

Du kan også læse i Dansk Svømmeunions Vandsikkerheds folder som også har prøvebeskrivelserne.

Henvendelser vedr. livredderprøver, førstehjælpskurser og Red Din Makker sker på: bassinprove@aalborgsvommeklub.dk

Nyttige links:
CoSy login - ERC