Bliv sponsor i Aalborg Svømmeklub

AS samarbejder med sponsorer for at understøtte de samlede aktiviteter i AS og samtidig skabe muligheder for at svømmere gradvist kan udvikle deres relationer til sponsorer i takt med deres udvikling som svømmere. AS samlede sponsorpolitik findes her: SponsorPolitik i AS 

Overordnet  tilbyder AS to typer sponsorater: 

Klubsponsorater, hvor sponsoren støtter AS’ aktiviteter generelt eller mere specifikke klubaktiviteter (Læs mere nedenfor).

Svømmersponsorater, hvor sponsoren primært støtter en enkelt svømmers aktiviteter (Læs mere nedenfor). Bliv svømmersponsor via denne formular.

Sponsorudvalget kontaktes bedst på mail  sponsor@aalborgsvommeklub.dk.


Klubsponsorater

Klubsponsorer betaler et beløb til klubben, der enten går uspecifikt til støtte af aktiviteter eller specifikke aktiviteter. Vi arbejder med en række typer klubsponsorer:

AS-banner sponsorer

Dette er sponsorer, der ønsker at vise deres støtte til klubben og blive eksponeret som støtter af klubben via bannere i haller (Østre Alle og Sofiendal), eksponering på Facebook, hjemmeside og Instagram. Alle AS-banner sponsorer får bannere med til Aalborg Cup. 

Standard kontrakt med beskrivelse af standardpakken kan downloades her: BannerSponsorKontrakt 2023.pdf.

Kort beskrivelse af bannersponsorat kan downloades her: BannerSponsorFlyer 2023.pdf 

Kontaktperson i AS: Klubkoordinator Jesper Graungaard: kontor@aalborgsvommeklub.dk

AS-leverandør sponsorer

Dette er sponsorer, der leverer til AS og som ønsker at vise deres støtte til klubben og blive eksponeret som støtter af klubben via bannere i haller, eksponering på Facebook, hjemmeside og Instagram. Eksponeringen indgår som en del i en leverandøraftale. Kontrakt udformes og indgås på individuel basis imellem leverandør og AS med udgangspunkt i en AS-banner sponsoraftale

Kontaktperson i AS: Klubkoordinator Jesper Graungaard: kontor@aalborgsvommeklub.dk

Aalborg Cup sponsor

Til Aalborg Cup tilbyder vi løbssponsorater til 675 kr pr løb inklusiv moms. Sponsor nævnes under løbet og fremgår af program og on-line live-timing.

Læs om sponsorater til Aalborg Cup her: AalborgCupSponsor 2023.pdf 

Bestil løbssponsorat til Aalborg Cup ved hjælp af denne formular

AS-partner sponsorer

Dette er sponsorer som ønsker at indgå i et gensidigt samarbejde med AS, der indbefatter skræddersyede aktiviteter fra både sponsor og AS’ side. Sponsorer, der ønsker at lave rabat-aftaler til fordel for AS medlemmer falder i denne kategori. Hensigten er at opbygge langvarige partnerskaber. Kontrakt udformes og indgås på individuel basis imellem sponsor og AS. 

Et konkret eksempel på en AS-partner aftale er sponsorat af trøjer til et eller flere hold. Standardmodellen er T-shirts, kun en sponsor og tryk på bagsiden. Hele holdet skal have trøjer og der må ikke være  egenbetaling. Pris for sponsor: 250 kr pr trøje (T-shirt) og AS laver et facebook-opslag, hvor sponsoratet annonceres.

Svømmersponsorater

Potentialet og behovet for personlige sponsorer ændres i løbet af en svømmers karriere. Dels stiger udgifterne ved at dyrke sporten, dels stiger træningsmængden så der er mindre tid til fritidsjob og dels ændres det ”produkt” en sponsor får retur for sit sponsorat. Derfor har vi i AS et program for sponsorater for enkeltsvømmere, der er rettet imod at tilgodese svømmerne afhængigt af det udviklingstrin svømmeren er på. En sponsor for en enkelt svømmer kalder vi en svømmersponsor.  

Svømmere starter med at kunne indgå aftaler på BASIS niveau, og gradvist som svømmerens sponsornetværk udvikles og det samlede sponsorbeløb øges opnår svømmeren mulighed for at indgå aftaler på SØLV og GULD niveau.

Sådan tegnes svømmersponsorater:

Svømmeren arrangerer selv, at sponsor udfylder denne formular eller underskriver en kontrakt som svømmersponsor (download her: SvømmerSponsorkontrakt 2023-24.pdf ) som indsendes til kontoret (indscannet eller foto) på e-mail til kontor@aalborgsvommeklub.dk

Kontoret sender herefter faktura og sponsorbevis (til udprintning og elektronisk deling) til sponsoren.

Kontaktperson i AS: Svømmeren

Godkendelse af kontrakt: Klubkoordinator Jesper Graungaard: kontor@aalborgsvommeklub.dk

En svømmersponsor må på sin hjemmeside/sociale medier samt fysisk i sin virksomhed udstille det tilsendte sponsorbevis for den pågældende svømmer. Svømmeren kan på sin personlige hjemmeside og lignende sige tak for støtten. En svømmersponsor skal mindst betale 300 kr årligt. For erhvervsdrivende tillægges 25% moms på svømmesponsorater.

BASIS niveau

Alle svømmere i konkurrenceafdelingen kan indgå svømmersponsorater på BASIS niveau. 

50% af indtægterne fra svømmersponsorater på BASIS niveau indsættes på svømmerens svømmekonto og 50% går til aktiviteter i AS.

SØLV niveau

Svømmere, der har svømmersponsorater på BASIS niveau på mindst 1000 kr kan indgå svømmersponsorater på SØLV niveau.

75% af indtægterne fra svømmersponsorater på SØLV niveau indsættes på svømmerens svømmekonto og 25% går til aktiviteter i AS.

GULD niveau

Svømmere, der har svømmersponsorater på BASIS og SØLV niveau på i alt 3000 kr kan indgå svømmersponsorater på GULD niveau. 

90% af indtægterne fra svømmersponsorater på GULD niveau indsættes på svømmerens svømmekonto og 10% går til aktiviteter i AS.

Svømmere, der skaffer klubsponsorer, opnår GULD niveau så længe sponsoren er klubsponsor. 

Fra 1.1. 2024 er kræves mindst GULD niveau for at svømmeren deltager i AS-TOP-Svøm.

DIAMANT

I denne kategori indgås individuelle aftaler imellem AS og nationale top-svømmere om vilkår for sponsorater. 

Se AS samlede sponsorpolitik for detaljer om alle sponsortyper og nærmere detaljer om BASIS-SØLV-GULD-DIAMANT systemet: SponsorPolitik i AS

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!