AS Elite

Hensigten med AS Elite er at skabe aktiviteter for svømmere, der har nationalt niveau og har ambitioner om at kvalificere sig til internationale stævner og mesterskaber. AS Elite er derfor aktiviteter (træningslejr/stævner), som svømmere kan kvalificere sig til ved at opnå årgangsjusterede AS Elite kravtider, der ligger over hvad der normalt kræves til nationale mesterskaber. Kravtiderne beregnes løbende og deltagelse i AS-Elite aktiviteter forudsætter løbende opfyldelse af kravtiderne. 

De aktuelle kravtider for AS Elite findes her: AS ELITE 2023-2024.pdf

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!