AS 3

AS 3 er for klubbens bedste svømmere i aldersgruppen 11-14 år for piger og 12-15 år for drenge. AS 3 er første hold i konkurrence afdelingen, hvor der morgentrænes.

Der bliver i den daglige træning lagt vægt på udvikling af svømmemæssige/tekniske færdigheder for den enkelte svømmer - men også sociale færdigheder, udvikling af kollektivt sammenhold og det gode træningsmiljø er vigtige udviklingsområder på AS 3. Der stilles en række krav til den enkelte svømmer, herunder krav til fremmøde, socialt engagement, stævnedeltagelse og almindelig god ihærdighed & umage.

Den ugentlige træning består af nedenstående vandpas, og supplerende landtræning. Udvikling af balance, kropsbevidsthed, corestyrke og motoriske færdigheder samt skadesforebyggende øvelser danner rammen om landtræningen.

Har du spørgsmål til træning på AS 3, kan du rette henvendelse til den ledende træner.

Træningstider:

05.50-07.20

(døren er åben fra 05.35)

05.50-07.20

(døren er åben fra 05.35)

07.00-09.00

24. Storm Mandrup Ozimek
  25. Søren Bisgaard Andersen

Forventninger til forældre:

• Deltage i forældremøder, bidrage til kageordninger og give en hånd ved interne arrangementer på holdet og sociale arrangementer.
  • Løbende opgradere official-uddannelse i samarbejde med den ansvarlige for official-uddannelse i AS og påtage sig tilsvarende opgaver som official ved stævner.
  • Bidrage til forældrefællesskabet på holdet, for eksempel ved at hjælpe med fælleskørsel til træning, tage med til holdets stævner, melde sig som holdleder eller turleder for holdet
  • Bidrage til forældrefællesskabet i AS ved at indgå aktivt i løsning af specifikke opgaver i AS (For eksempel planlægning af stævner, koordinering af frivillige, arrangement af official-kurser, koordinering af officials, hjælpe i stævnesekretariatet, sponsor-arbejde, opgaver i svømmeudvalg, indgå i ASV)
  • Bidrage som frivillig ved alle stævner som AS arrangerer