Klubtøj

I nedenstående link kan du se udvalget af klubtøj i Aalborg Svømmeklub.

Tøjet bestilles og betales direkte hos Sportsmaster i Aalborg Storcenter, hvor tøjet også kan prøves.

Vi har et samarbejde med Sportsmaster i Aalborg Storcenter, hvor du kan støtte Aalborg Svømmeklub hver gang du handler. Du skal blot sørge for at tilmelde dig Klub SPORTSMASTER, så optjener Aalborg Svømmeklub sponsorkroner hver gang du handler (også andet end klubtøj). Du optjener samtid personlige point lige som alle andre medlemmer af Klub SPORTSMASTER.

Det er vigtigt at du angiver, at du ønsker at støtte Aalborg Svømmeklub. Er du allerede medlem af Klub SPORTSMASTER, siger du blot at du ønsker at tilknytte Aalborg Svømmeklub som Lokal Sponsor.

Du kan se tøjet og priserne her:  Klubtoej.pdf