Træner

Stine Mardal
Søren Rasmussen
Instruktør Kommer senere
Begynder Sofiendal (BST1) Begynder Sofiendal (SB1) Begynder Sofiendal (SB2) Begynder Sofiendal (SB3) Begynder Sofiendal (SB4) Begynder Sofiendal (SBF1) Begynder Sofiendal (SBF2) Begynder Sofiendal (SBF3) Begynder Sofiendal (SBM1) Begynder Sofiendal (SBM2) Begynder Sofiendal (SBM3) Begynder Sofiendal (SBO1) Begynder Sofiendal (SBO2) Begynder Sofiendal (SBO3) Begynder Sofiendal (SBO4) Begynder Sofiendal (SBO5) Begynder Sofiendal (SBT2) Begynder Sofiendal (SBT3) Begynder Sofiendal (SBT4) Begynder Østre Alle (ØB1) Begynder Østre Alle (ØB2) Begynder Østre Alle (ØBM1) Begynder Østre Alle (ØBM2) Begynder Østre Alle (ØBM3) Begynder Østre Alle (ØBM4) Begynder Østre Alle (ØBO1) Begynder Østre Alle (ØBO2) Begynder Østre Alle (ØBO3) Begynder Østre Alle (ØBT1) Begynder Østre Alle (ØBT2) Begynder Østre Alle (ØBT3) Begynder Østre Alle (ØBT4) Begynder Østre Alle (ØBT5) Begynder Østre Alle (ØBT6) Bronzepingvin (ASBR) Børn m. ledsager Gigantium (GONS) Børn m. ledsager Gigantium (GTIR) Børn m. ledsager Sofiendal (SBL1) Børn m. ledsager Sofiendal (SBL2) Børn m. ledsager Østre Alle (ØBL1) Børn m. ledsager Østre Alle (ØBL2) Børn m. ledsager Østre Alle (ØBL3) Crawl + Teknik (GCT1) Crawl + Teknik (GCT2) Familiehold (SFA1) Guldpingvin (ASGU) Let øvede Gigantium (GKØ3) Let øvede Gigantium (GLØ1) Let øvede Gigantium (GLØ2) Let øvede Gigantium (GLØ4) Let øvede Gigantium (GLØ5) Let øvede Gigantium (GLØ6) Let øvede Sofiendal (SL1) Let øvede Sofiendal (SL2) Let øvede Sofiendal (SL3) Let øvede Sofiendal (SL4) Let øvede Sofiendal (SLF1) Let øvede Sofiendal (SLF2) Let øvede Sofiendal (SLF3) Let øvede Sofiendal (SLL1) Let øvede Sofiendal (SLL2) Let øvede Sofiendal (SLL3) Let øvede Sofiendal (SLM1) Let øvede Sofiendal (SLM2) Let øvede Sofiendal (SLM3) Let øvede Sofiendal (SLO1) Let øvede Sofiendal (SLO2) Let øvede Sofiendal (SLO3) Let øvede Sofiendal (SLO4) Let øvede Sofiendal (SLO5) Let øvede Sofiendal (SLT1) Let øvede Sofiendal (SLT2) Let øvede Sofiendal (SLT3) Let øvede Sofiendal (SLT4) Let øvede Østre Alle (ØL1) Let øvede Østre Alle (ØL2) Let øvede Østre Alle (ØLF1) Let øvede Østre Alle (ØLF2) Let øvede Østre Alle (ØLL1) Let øvede Østre Alle (ØLL2) Let øvede Østre Alle (ØLL3) Let øvede Østre Alle (ØLM1) Let øvede Østre Alle (ØLM2) Let øvede Østre Alle (ØLM3) Let øvede Østre Alle (ØLM4) Let øvede Østre Alle (ØLO1) Let øvede Østre Alle (ØLO2) Let øvede Østre Alle (ØLO3) Let øvede Østre Alle (ØLT1) Let øvede Østre Alle (ØLT2) Let øvede Østre Alle (ØLT3) Let øvede Østre Alle (ØLT4) Let øvede Østre Alle (ØLT5) Let øvede Østre Alle (ØLT6) Livredningsholdet (ØLR) Nybegynder Gigantium (GON1) Nybegynder Gigantium (GON3) Nybegynder Gigantium (GON4) Nybegynder Gigantium (GTI1) Nybegynder Gigantium (GTI2) Nybegynder Gigantium (GTI3) Nybegynder Sofiendal (SFR1) Nybegynder Sofiendal (SFR2) Nybegynder Sofiendal (SFR3) Nybegynder Sofiendal (SLØ1) Nybegynder Sofiendal (SLØ2) Nybegynder Sofiendal (SLØ3) Nybegynder Sofiendal (SMA1) Nybegynder Sofiendal (SMA2) Nybegynder Sofiendal (SMA3) Nybegynder Sofiendal (SON1) Nybegynder Sofiendal (SON2) Nybegynder Sofiendal (SON4) Nybegynder Sofiendal (SON5) Nybegynder Sofiendal (SON7) Nybegynder Sofiendal (STI1) Nybegynder Sofiendal (STI2) Nybegynder Sofiendal (STI3) Nybegynder Sofiendal (STI4) Nybegynder Sofiendal (STO3) Nybegynder Sofiendal (STO4) Nybegynder Sofiendal (STO5) Nybegynder Sofiendal (STO6) Nybegynder Østre Alle (ØFR1) Nybegynder Østre Alle (ØFR8) Nybegynder Østre Alle (ØlØ1) Nybegynder Østre Alle (ØLØ2) Nybegynder Østre Alle (ØLØ3) Nybegynder Østre Alle (ØM1) Nybegynder Østre Alle (ØM2) Nybegynder Østre Alle (ØM3) Nybegynder Østre Alle (ØM4) Nybegynder Østre Alle (ØON4) Nybegynder Østre Alle (ØON5) Nybegynder Østre Alle (ØON6) Nybegynder Østre Alle (ØTI1) Nybegynder Østre Alle (ØTI2) Nybegynder Østre Alle (ØTI3) Nybegynder Østre Alle (ØTI4) Nybegynder Østre Alle (ØTI5) Nybegynder Østre Alle (ØTI6) Nybegynder Østre Alle (ØTO3) Nybegynder Østre Alle (ØTO4) Open water (SOP3) Open water (SOW1) Open water (SOW2) Pensionister (PEN1) Pensionister (PEN2) Super ungdom (GSU1) Super øvede (SSØ1) Super øvede (SSØ2) Super øvede (SSØ3) Super øvede (ØSØ1) Super øvede (ØSØ2) Sølvpingvin (ASSØ) Udspring (GUS1) Vandgymnastik (ØVG) Vandpolo (HVP2) Vandpolo (SVP1) Vandskræk (SVS1) Vandskræk (SVS2) Vandskræk (SØV1) Vandskræk (ØVS1) Voksen motion + begynder: (SVB1) Voksen motion + begynder: (SVB2) Voksen motion + begynder: (SVB3) Voksen motion + begynder: (ØVB1) Voksen motion + begynder: (ØVB2) Voksen motion + begynder: (ØVB3) Øvede Gigantium (GØ1) Øvede Gigantium (GØ2) Øvede Sofiendal (SØ1) Øvede Sofiendal (SØF1) Øvede Sofiendal (SØM1) Øvede Sofiendal (SØO1) Øvede Sofiendal (SØT1) Øvede Østre Alle (ØØM1) Øvede Østre Alle (ØØM2) Øvede Østre Alle (ØØO1) Øvede Østre Alle (ØØT1)
Johanne Stagsted
Signe Rysholt Frydkj Svendsen