Open water

Aalborg Svømmeklub har i adskillige år været medarrangør af Limfjordskrydseren - et åbent vand stævne, hvor svømmere får muligheden for at krydse Limfjorden i august måned. Som noget helt nyt tilbyder Aalborg Svømmeklub nu også træning og undervisning i åbent vand svømning.

På holdet vil udøveren opnå både teknisk instruktion og undervisning i de forskellige svømmestilarter og få mulighed for at følge programmer, der er tilrettelagt åbent vand svømning. Hovedfokus vil dog, som udgangspunkt, være på crawl.

Ambitions- og intensitetsniveau bestemmer man naturligvis selv, men det er en forudsætning for deltagelse, at man er nogenlunde fortrolig med mindst een af svømningens stilarter og ikke er for forsigtig i vand.

Som udøver på holdet vil man bl.a. stifte bekendtskab med:
  • Et hav af øvelser, teknikker og stilarter i svømning (særligt crawl)
  • Programlægning (også til individuel brug til selvtræning)
  • Distancesvømning
  • Sparring med andre åbent vand svømmere
Har du en åbent vand svømmer gemt i dig, eller ønsker du blot at opnå optimale rammer for en god åbent vand sæson (som nærmer sig med hastige skridt), så kontakt Aalborg Svømmeklubs kontor og meld dig på holdet.
Vi glæder os til at se dig!

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Open water - (SOW1)
Mandag Tid: 20:30 - 21:15