Konkurrencehold AS Masters

AS Masters er et konkurrencehold for svømmere fra 20 år. Vi træner tirsdage på fire baner i Haraldslund, hvor træningstiden deles med AS Dykkerafdeling. Lørdage trænes i Østre Allé Svømmesal, hvor hele hallen er til vores rådighed.

AS Masters er et solidt tilbud til den pensionerede konkurrencesvømmer, eller senior-svømmeren, der igen har fået mod på træning og konkurrence på Masters-plan. Holdet byder på unge som ældre, og vi deltager i nationale såvel internationale masters-mesterskaber.

Har du spørgsmål til træningen og holdet, kan du rette henvendelse til træneren eller holdlederen.
Startgebyrer til alle nationale og internationale mesterskaber ved Dansk Svømmeunion betales af klubben. Ved øvrige stævner og sociale arrangementer i øvrigt, er der egenbetaling.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

AS Masters - (ASMA)
Tirsdag Tid: 20:30 - 22:00