Sportsdykkerafdeling - ASS

Aalborg Svømmeklub Sportsdykkerafdeling er en åben dykkerklub for alle. Du kan blive aktiv eller passiv medlem. Aktive medlemmer kan deltage på dykkerture - uanset hvilken organisation man er uddannet under. Årligt uddannes der nye dykkere i klubben, normalt starter der hold til foråret.

På følgende side http://dyk.aalborgsvommeklub.dk/ gives en præsentation af klubben, og her kan man også se klubbens turkalender og få information om uddannelsen som laves i klubregi.

Kontakt os på følgende måder

Hvis du vil vide mere om ASS og om vores uddannelse og/eller medlemsskab af klubben, er du meget velkommen til at kontakte:

Formand Torben Olsen på mail: ass@aalborgsvommeklub.dk, tlf.: +45 22 53 73 95.

Du kan også ringe til Aalborgs Svømmeklubs kontor på 98 10 38 77 (mandag kl. 13.00-18.00, tirsdag kl. 10.00-16.00, torsdag kl. 13.00-18.00)

Du er også velkommen til at kikke ned i klubben til klubaften, tirsdage efter kl. 19:10 og få en uforpligtende samtale og se vores klub. Vores nye flotte klubhus er beliggende i den nyetablerede Vester Fjordpark (tidligere Aalborg Friluftsbad) på adressen Ralvej 16. Der er indgang fra både Egholm Færgevej, Skydebanevej og Vestre Fjordvej, 9000 Aalborg.