Kravtider 2019-2020

For deltagelse i Danske Mesterskaber (DM) og Vestdanske Mesterskaber (VM)

Se Dansk Svømmeunions hjemmeside:

Nåletider 2017-2021

Vores nåletider bygger på FINA-point.
Nåletider gældende fra 1. september 2017.

Nålebestemmelser for svømning blive ændret således, at nåletider ændres på samme tid som FINA-point justeres – altså hvert 4. år ved årsskiftet.

Svømmenåle, ændring….

Der udleveres ikke svømmenåle fra Sølvdelfin og bedre nåle.

Sølvdelfin og bedre er for svømmers egen regning og kan bestilles på klubbens kontor, der ligeledes kan oplyse om ca. pris på den enkelte nål.

Alle øvrige nåle udleveres som hidtil.