AS Masters

AS Masters er et konkurrencehold for svømmere fra 20 år. Vi træner tirsdage på fire baner i Haraldslund, om torsdagen i Sofiendal og lørdagen i Østre Allé Svømmesal har vi hele hallen til rådighed.

AS Masters er et solidt tilbud til den pensionerede konkurrencesvømmer, eller senior-svømmeren, der igen har fået mod på træning og konkurrence på Masters-plan. Holdet byder på unge som ældre, og vi deltager i nationale såvel internationale masters-mesterskaber.

Det er ingen forudsætning, at du er tidligere elitesvømmer, men en vis fortrolighed med konkurrencesvømning, herunder alle fire stilarter, dyk, ben og temposvømning, er en klar fordel.

Har du spørgsmål til træningen og holdet, kan du rette henvendelse til træneren eller holdlederen.
Startgebyrer til alle nationale og internationale mesterskaber ved Dansk Svømmeunion betales af klubben. Ved øvrige stævner og sociale arrangementer i øvrigt, er der egenbetaling.

Træningstider:

Træner: