Livredningsholdet
Vild med Vand | Lølr
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Wild med vand

Wild med vand er holdet hvor vi giver den gas med livredning & vandpolo. Der vil blive undervist i livredning & vandpolo, målet med undervisningen er man kan komme til livredningsstævner og komme ud og spille vandpolo kampe mod andre byer. Forudsætningen for at deltage på dette hold er at man er godt svømmende og har mod på at lære to nye discipliner af vandsporten. Undervisningen kommer til at forgå både i Østre Alle & Haraldslund svømmehal.

Øster Alle onsdag kl. 20.15-21.15 og de onsdage det er i Haraldslund er det fra 20.15- 21.45

For yderlige information skriv til:

Iben Bengtson, Livredning.

ibengistrup@gmail.com

Marvin Mayer

Marvinbsm@gmail.com

Onsdag 20:15-21:30 Østre Allé Svømmesal, ØA
Pris fra nu, indtil 15.01.2023.
360,00 kr.
Gebyr