Danish Open og Junior DM-lang 2020
Danish Open 2020 og DM Junior Langbane 2020 afholdes i Taastrup.
For junior og senior svømmere med kravtid og kun tilmelding ifølge aftale med træner.

Bemærk at der ikke vil være adgang for tilskuere i hallen.

Stævnedage lørdag til onsdag. Indledende seedede heats kl. 09:30 og indledende øvrige heats kl. 12. Finale B kl. 17 og Finale A kl. 18:30.

Transport med tog/bus og overnatning på hotel.

(Holdleder Mette)
13.02.2020
27.03.2020 kl. 12.00 - 01.04.2020 kl. 23.55
Taastrup Svømmehal