Skagerrak Swim 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet

Invitation til AS Elite til Skagerrak Swim.

Kristiansand Svømmeallianse har på nytt den store glede å invitere til nasjonalt stevne med internasjonal deltagelse.

Stevnet arrangeres for 36. gang. Svømmere fra hele Norge deltar ved vårt stevne. I årenes løp har vi i tillegg hatt deltakelse fra Finland, Sverige, Danmark, Nederland, Island, Sveits, Tyskland, Hong Kong og India.

Stevnet arrangeres i Sørlandets hovedstad, Kristiansand. Byen vår har gode kommunikasjonsmuligheter med fly, båt, tog, bil og buss. Stevnet arrangeres etter Norges Svømmeforbunds lover og regler.

Bassenget er 50 meter langt, har 10 baner og holder en temperatur på 27 grader. Bestetid i kvalifiseringsperioden (13.01.2021 til 12.01.2022) blir benyttet. Det tillates og oppfordres i tillegg til å melde på med stipulert tid satt utenfor perioden hvis øvelsen ikke er svømt i kvalifiseringsperioden.

Det konkurreres i følgende årsklassegrupper: Senior H Gutter 03/05 Gutter 06/07 Gutter 08/09 Gutter 10/11 Senior D Jenter 04/05 Jenter 06/07 Jenter 08/09 Jenter 10/11

01.01.2022
28.01.2022 kl. 14.00 - 30.01.2022 kl. 17.00