Rabataftale med Watery.dk

Aalborg Svømmeklub har en eksklusiv rabataftale med svømmeshoppen Watery.dk, hvor du kan finde et meget stort udvalg af svømmeudstyr og badetøj fra alle de kendte mærker - og dette til både konkurrencesvømmeren, motionssvømmeren samt den nye børnesvømmer.

Rabataftalen giver alle Aalborg Svømmeklubs medlemmer en fast rabat på 10% på hele Watery.dk's udvalg året rundt.

Dertil er Daniel, indehaveren bag Watery.dk, selv tidligere elitesvømmer gennem +10 år, så er der spørgsmål eller brug for rådgivning, så hjælper Daniel hellere end gerne her. Watery.dk leverer desuden dag-til-dag.

Rabatkoden til Watery.dk bruges til sidst ved betaling.

For at få oplyst rabatkoden skal du være logget på med din medlemsprofil.

Tak til Watery.dk for at støtte os / vores medlemmer.