Aalborg Svømmeklub holder sommerferie fra 28. juni 2020

Sæson 2020 /2021

Vi har efter genåbningen været igennem 14 dage med svømmeundervisning, som ca. halvdelen af klubbens medlemmer har benyttet sig af. Vi håber I har nydt at komme i svømmehallen igen, på  trods af de "restriktioner" der har været.  - Der er nu sommerferie, hvor klubbens aktiviteter er i form af Aqua Camp og Rescue Camp for børnene. - Der er ikke flere ledige pladser på årets Aqua Camp.

Aalborg Svømmeklub starter den nye sæson mandag den 17. august 2020, og undervisningen forventes at kunne afvikles uden restriktioner.
Nye medlemmer kan melde sig ind fra og med den 6. juli 2020 (uge 28) via hjemmesiden.
Alle nuværende medlemmer fortsætter på det hold, som de har svømmet på i sæson 2019/2020. - I de første uger efter opstart foretages der løbende oprykninger.
Vores kontor er bemandet igen fra og med mandag d. 3. august 2020. - God sommer til alle!

John Larsen, formand