Sæson 2020 /2021

Aalborg Svømmeklub starter den nye sæson i undervisningsafdelingen mandag den 17. august 2020, og undervisningen forventes at kunne afvikles uden ret mange restriktioner. De restriktioner vi holder fast i er primært: vi har reduceret holdstørrelserne, ingen forældre i svømmehallerne, holdene er skiftevist i omklædningen (badevagten hjælper med dette) og aktiviteterne gennemføres naturligvis med hensyn til Dansk Svømmeunions retningslinjer.

Nye medlemmer kan melde sig ind her på hjemmesiden.
Alle nuværende medlemmer fortsætter på det hold, som de har svømmet på i sæson 2019/2020.
I de første uger efter opstart foretages der løbende oprykninger.

John Larsen, formand