Åbning i sigte.

Aalborg Svømmeklub har en forventning om, at det bliver muligt at åbne svømmehallerne igen fra mandag den 8. juni 2020.
Ifølge Aalborg kommune forventes det at der går en uge med diverse klargøring af hallerne, således der tidligst kan startes op med aktiviteter fra mandag den 15. juni 2020.

Når retningslinjerne for åbningen forligger vil Aalborg Svømmeklubs bestyrelse vurdere i hvilket omfang, og hvilke hold der kan starte op. Alle medlemmer får besked via sms, og der informeres her på siden og på facebook..

Indtil da har Aalborg Svømmeklub fortsat indstillet aktiviteter pga. coronavirus.

Aalborg Svømmeklubs kontor er lukket for personlig betjening. Telefonen er åben mandag og torsdag fra 12 til 14, og vi kan kontaktes på kontor@aalborgsvommeklub.dk