Vestdanske Kort 2019 (junior/senior)
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Vestdanske kortbane mesterskaber afvikles i Hjørring. Stævnet er for svømmere fra AS1 og AS2, som har kravtid.
Svømmerne skal selv stå for transport til svømmestævnet. Vi spiser frokost lørdag og søndag på skole tæt på svømmehallen.
Der er ingen overnatning. Svømmerne har mulighed for at hvile i et hvilerum på skolen, hvorfor det er en god ide at medbringe luftmadras og sovepose.
27.08.2019
04.10.2019 kl. 13.30 - 06.10.2019 kl. 20.00
Park Vendia
750,00 kr.