Klubmodul henter siden
Vejle Swim Cup 2022
Tilmeldingsfrist er overskredet
Vejle International Swim Cup Vejle Svømmeklub byder klubber velkommen til Vejle Swim Cup fredag d. 21. januar til søndag d. 23. januar 2022.

Med et af Danmarks bedste konkurrencebassiner og med Vejle Svømmeklub som arrangør til ba°de mesterskaber og cupstævner, sætter vi os igen i selen for at arrangere et af nordens bedste invitationsstævner Stævnet vil blive afholdt i 50 meter bassin – første langbanestævne i det nye a°r, og et oplagt stævne for speciel junior & seniorsvømmere.

Årgangssvømmere kan deltage, men der laves ikke særskilt finaler for årgangssvømmere. Stævnet svømmes med eltid og kan til hver en tid følges direkte pa° www.livetiming.dk

Tilmeldte
29 /35
Tilmeldingsfrist
20.12.2021
Tidspunkt
21.01.2022 kl. 15.00 - 23.01.2022 kl. 20.00
Sted
DGI huset Vejle
Pris
975,00 kr.

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!