Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Nytårshilsen fra formanden

 
 

Året 2017 er ved at være gået, og det har som altid været et meget aktivt år i Aalborg Svømmeklub. Udover alle de flotte sportslige resultater, har der været utallige aktiviteter i form af: at lære at svømme - motionssvømning - skolesvømning - konkurrencesvømning - vandpolo - livredning - bassinlivredderprøver - udspring - dykning - open water svømning bl.a. med Limfjordskrydseren.
En af vores bedste svømmere Mie Ø. Nielsen, har fra 1.1.2018 valgt at fortsætte sin daglige træning på det Nationale Trænings Center(NTC) i Bellahøj, for derved at videreudvikle sin svømning. - Viktor B. Bromer har siden 1.9 trænet på centeret. Begge svømmere repræsenterer forsat Aalborg Svømmeklub, hvilket jeg sætter meget stor pris på.
Aalborg Svømmeklub har i løbet af december måned forhandlet en partnerskabsaftale med Dansk Svømmeunion, og i løbet af januar indledes der forhandlinger med Aalborg kommune, med henblik på deltagelse i dette partnerskab. - Disse partnerskaber vil være til stor gavn og glæde for udviklingen af svømningen i det nordjyske.
Aalborg Svømmeklub Venner (ASV) har endnu engang ydet en fantastisk og uvurderlig indsats for Aalborg Svømmeklub, ved at stille op med forplejning mv. til de stævner og sociale arrangementer der har været i løbet af 2017. - Det gør at alle klubber altid ser frem til et ophold i Aalborg, med den høje standard der bliver leveret. - Årets indsats af de flittige ASV'er har netop udløst et stort økonomisk tilskud til AS. - Det siger jeg på klubbens vegne mange tak for.
Klubbens undervisningsafdeling har sidst på året skiftet chefinstruktør fra Kia Bager til Julie Lee Clausen. - Jeg er glad for, at Julie har valgt at arbejde med denne afdeling, og ser frem til et fortsat godt samarbejde, med henblik på en optimering og udvikling af de tilbud AS har til byens borgere.
Aalborg Svømmeklubs Dykkerafdeling har i løbet af 2017 taget et super dejligt klubhus i brug. - Har denne aktivitet din interesse, så kig forbi i Vester Fjordpark, hvor der er klubaften hver tirsdag.
Vandpoloafdelingen arbejder på at få flere medlemmer, bl.a. blandt de unge og skoleeleverne, og derfor er der ved at blive forberedt et samarbejde med Aalborg kommune, således byens skoleelever får mulighed for at dyrke denne sport.
Afslutningsvis vil jeg gerne takke alle klubbens samarbejdspartnere, frivillig og ansatte for den indsats der er ydet gennem 2017. - Specielt de frivillige er vigtige i det danske foreningsliv - uden jeres hjælp ingen forening.
Vi står alle på kanten til 2018 - et spændende år, som bl.a. indeholder et DM for juniorer på hjemmebane i Svømmeland og mange andre spændende ting. - Der er tilbud til alle fra den mindste og til den ældste.

Godt nytår 2018 til jer alle.

John Larsen, Formand.
Nyheder
Sæson 2018/2019 - Nyt fra formanden
Aalborg Svømmeklub er nu godt i gang med sæsonen, og alle hold er kommet godt i ...
[læs mere]
02-09-2018
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
Nyheder - Undervisning
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Træningslejr AS3
[læs mere]
12-03-2014
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html