Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

Danish Open 2017

 
 

Aalborg Svømmeklub har i dag sat kursen mod Bellahøj Svømmestadion, hvor Danish Open løber af stablen 1. - 5. april 2017. Der deltager 421 svømmere fordelt på 61 klubber. 

Udover danske klubber deltager også klubber fra Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Brasilien og USA. AS stiller med 13 damer (53 starter) og 13 herrer (44 starter) og de 3 trænere Leifi, Erik og Johan.

Efter længere tids tung træning, bliver det nu alvor. Der er mange ting på spil ved dette års Danish Open. For svømmerne gælder det kvalifikation til VM, EJM, NJM, Great Danes og AS-Elite.

For seniorerne er målet ved Danish Open kvalifikation til sommerens VM på langbane i Budapest. 

For juniorerne er der rigtig meget på spil. Her er det især EM Junior, der er det store mål at opnå kvalifikation og udtagelse til, men der er også andre internationale stævner, der kan kvalificeres til.

Der er i år yderligere tre juniorlandsholdsaktiviteter, hvortil der ikke tidligere har været kvalifikation i forbindelse med Danish Open. Et af de nye tiltag er, at juniorerne skal kvalificere sig til Nordiske Junior Langbane ved Danish Open, hvor det tidligere først skete ved DM Junior Langbane i juni måned.

Der er ligeledes kvalifikation til to nye mesterskaber. På det højeste niveau er verdensmesterskaberne for juniorer, som Danmark ikke tidligere har deltaget i. Dette mesterskab er målrettet de ældste og absolut bedste juniorsvømmere, der kan bruge mesterskaberne som et skridt på vejen imod internationale seniormesterskaber. For de yngste juniorsvømmere genindføres dansk deltagelse i European Youth Olympic Festival (EYOF). Dette mesterskab kan sammenlignes med et EM Junior blot med et lavere niveau grundet det faktum, at svømmerne er yngre. Formålet med deltagelsen i EYOF er at give de yngste juniorsvømmere god international konkurrenceerfaring, så de har et godt fundament frem imod en international seniorkarriere.

Danish Open kan følges via livetiming: http://livetiming.dk/?cid=3137

Indledende afsnit starter kl 10 og finaler kl 17.30 - undtaget her fra er onsdag, hvor der er finalestart kl 17.

Svømmerne har i stævnets anledning selvfølgelig allieret sig med AS sponsor Proswim.dk og er således flot ekviperet med nyt klub badetøj.

Aalborg Svømmeklub glæder sig til at følge vore dygtige svømmere, og håber selvfølgelig på en masse hurtige tider og kvalifikationer til sommerens store stævner både for junior og senior. 3-4 go Aalborg. Svøm stærkt.
]
Nyheder
Sæson 2018/2019 - Nyt fra formanden
Aalborg Svømmeklub er nu godt i gang med sæsonen, og alle hold er kommet godt i ...
[læs mere]
02-09-2018
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
Nyheder - Undervisning
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Træningslejr AS3
[læs mere]
12-03-2014
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html