Om Aalborg Svømmeklub

Sitemap Print

100 års jubilæum

Aalborg d. 20.3.213.

At blive 100 år er noget helt unikt for en forening. Sådan er det også for Aalborg Svømmeklub.
Vi har forberedt os i over 1 år på denne begivenhed.
Det bliver et jubilæum, som alle medlemmer og alle andre kommer til at høre meget til her i foråret.

Her kan nævnes nogle af aktiviteterne:

Der holdes et stående møde for bestyrelse og æresmedlemmer og måske også nogle svømmere i Karolinelund torsdag d.2.5. 2013. Det var nemlig dér klubben blev stiftet d. 2.5. 1913. Vi medbringer stiftelses papirerne som er opbevaret på idrætsarkivet. Vi tænker tilbage, og skåler også på klubbens næste 100 år og er dybt taknemmelig for at vi har en sådan historie med os i det frivillige arbejde i hverdagene.

Der afholdes to store arrangementer d. 4.5. 2013.
først en reception i Haraldsslund og derefter gallafest om aftenen for både indbudte og "selv tilmeldte" gæster, næsten 300 gæster er der plads til. Disse arrangementer er beskrevet andetsteds på hjemmesiden.

Der vil blive afholdt stævner:
JUBILÆUMS chokoladestævner i undervisningsafdelingen
Klubmesterskaber og Aalborg cup med jubilæums tøjet på..

Der vil møde officials eller andre frivillige op på ALLE hold i ugen op til jubilæet og være med til at fejre de 100 år med alle medlemmer...alle 2.150 medlemmer skal mærke at AS bliver 100 år. Hvert hold vil få forskelligt til ganen.. alt efter alder.

Der indkøbes en lille gave til alle ca 65 ansatte.

Der arbejdes hårdt på et jubilæums skrift, som fortæller klubbens 100 års historie.. Dette skrift kommer til at ligge elektronisk på vores hjemmeside, og måske bliver der også mulighed for at købe den i bogudgave.

Vore trofaste sponsorer vil blive kontaktet for at høre om de vil købe sig reklame ifm jubilæet.. hvis de siger Ja tak, så har vi sandelig brug for pengene..
for det er ikke helt gratis at blive 100 år..

På glædeligt gensyn i jubilæets tegn !

Bedste hilsner fra
Denise Bakholm,
Formand for Aalborg Svømmeklub

Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk