Regelsæt for alle aktive svømmere

REGLER FOR DELTAGELSE I ARRANGEMENTER I AALBORG SVØMMEKLUBS REGI

For at deltage i Aalborg Svømmeklub aktiviteter, skal alle aktive svømmere underskrive et regelsæt. Aalborg Svømmeklub har vedtaget følgende regler for klubbens aktive. Reglerne gælder deltagelse i alle arrangementer, herunder også arrangementer hvor AS-deltageren er repræsentant for bl.a. Aalborg by samt de organisationer, som Aalborg Svømmeklub er medlem af.

Regelsættet skal afleveres i underskrevet stand på klubbens kontor eller til holdlederen i forbindelse med svømmeren starter i konkurrenceafdelingen.

Download regelsættet her - til underskrift