Klubmodul henter siden
Møde om Holdstævne for Årgang i Aalborg 17+18 sept
Tilmeldingsfrist er overskredet

Til forældre til årgangssvømmere i Aalborg Svømmeklub

Aalborg Svømmeklub er arrangør af dette års holdstævne for årgangssvømmere i Vestdanmark. Stævnet afvikles i Sofiendal Svømmehal med overnatning imellem den 17. og 18. september for udenbys svømmere på Sofiendalskolen. Stævnet er et holdstævne med fokus på god stemning og indeholder bl.a. konkurrencer i alternative svømmearter. Se detaljer om stævne-konceptet her: https://svømmetider.dk/staevne/?9790

Fra Aalborg Svømmeklub vil svømmere på AS3 og årgangssvømmere (Drenge årgang 2008+2009, Piger årgang 2009 + 2010) fra øvrige hold i konkurrenceafdelingen få tilbud om at deltage.

Jeg håber, at I som forældre til denne gruppe svømmere vil bidrage til at organisere det praktiske omkring stævnet, så jeres børn og de forventeligt ca 150 udenbys deltagere og trænere får en god oplevelse. Opgaven er at arrangere overnatning, bespisning og stævneafvikling på Sofiendalskolen. Svømmehal og skole er reserveret og vi er ved at indhente tilbud på bestille frokost og aftensmad fra en ekstern leverandør. 

Stævneansvarlig Brita Amdi og frivillig ansvarlig Birgitte Sjøgren vil naturligvis bistå til den overordnede planlægning, og resten af AS og ASV deler også gerne erfaringer. Endvidere vil alle forældre i AS konkurrenceafdeling vil blive bedt om at hjælpe med at dække konkrete frivillig-vagter ved stævnet. Men vi håber som sagt, at en gruppe af forældre til de deltagende svømmere vil lave en arbejdsgruppe, der arrangerer stævnet, og på den måde få erfaring med at tilrettelægge og afvikle et svømmestævne med overnatning. 

Derfor indkaldes I til møde:

Lørdag den 20. august kl 8:00 - 8:30 i SKANSEN (nyt navn for Nørresundby Idrætscenter) i hal 2 (skilte/vejviser fra hovedindgangen)

Dagsorden:

1) Intro til opgaverne, v. Brita Amdi og Sebastian Frische:

Overordnet liste: tilmelding, klargøring af skole, indkvartering, frokost, aftensmad, nattero, morgenmad, frokost/madpakker til hjemtur, oprydning, officialsforplejning under stævnet, evt rammer for sociale aktiviteter.

2) Nedsættelse af arbejdsgruppe, der står for at arrangere stævnet.

3) Aftaler om opgavefordeling og næste møde.

 mvh

Sebastian Frische

Svømmeleder 

Tilmeldte
6 /100
Tilmeldingsfrist
19.08.2022
Tidspunkt
20.08.2022 kl. 08.00 - 20.08.2022 kl. 08.30
Sted
SKANSEN, hal 2
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

NYHEDSTAVLE

DET NYESTE NYE I AS

BEGIVENHEDER I AS

AKTIVITETSKALENDEREN DEN KOMMENDE TID

Aktivitet

Fra

Til

Sted

Hold

Tilmelding

CITAT FRA FORMANDEN

Aalborg Svømmeklub er Aalborg Kommunes største forening, som drives af mange frivillige, og en lang række velkvalificerede medarbejder, med baggrund i den danske foreningstradition. – Det har vi gjort i over 100 år.

Aalborg Svømmeklub er en forening, hvor alle der har lyst og mulighed for det, kan være medlem, og dyrke den vandaktivitet der passer netop til den enkelte.

I Aalborg Svømmeklub kan du:
Lære at svømme – lære livredning - springe fra vipper – motionere – svømme i det åbne vand - dykke på de store dybder – spille vandpolo – dyrke konkurrence svømning på alle niveauer.

Vores motto er ”svømning for livet – hele livet”

På gensyn i Aalborg Svømmeklub..

John Larsen

Formand, Aalborg svømmeklub

AS' SPONSORER

TAK FOR STØTTEN!

ØNSKER DU ELLER DIN VIRKSOMHED AT SPONSORERE AS?

Ønsker du eller din virksomhed at støtte Aalborg Svømmeklub, så kontakt vores sponsorudvalg.

Klik her for mere info

AS' SOCIALE MEDIER

GIV OS ET LIKE OG FØLG OS!