Om Aalborg Svømmeklub
Undervisning
Konkurrence
Vandpolo
Dykker
A.S.V.
AS shop
Aalborg Svømmeklub
   
Sitemap Print
retur
 

DJM Kort i Aarhus

 
 

Aalborg Svømmeklub stillede i den forgangne uge med 19 juniorsvømmere DJM i Aarhus.

4 1års junior, 11 2års junior og 4 3års junior.

1års juniorerne Karoline Kristensen, Emma Stecher, Ida S Olesen og Oliver N Frost svømmede samlet et rigtigt flot stævne. Karoline svømmede pr i 4 ud af 5 løb med flotte forbedringer. Ida svømmede 100 procent pr og kvalificerede sig til 4 finaler. Flot og sikker indsats fra Ida med et højt niveau i flere løb. Emma svømmede pr i 4 ud af 6 løb. Det blev til 2 finaler og specielt flot 400im finale. Oliver svømmede også 100 procent pr til stævnet. Deltog i 3 finaler og alle med gode forbedringer fra det indledende løb. Bedste løb blev 200fri med tiden 1:56.82. Her kom Oliver under AS INTERNATIONAL kravtid - Tillykke Oliver :-)

2års juniorerne Anne B Bertelsen, Christian Bonde, Camilla B Andersen, Emma I Djørup, Mitzi D Jensen, Lawrence Langley, Mille M Lausen, Marius Nørgaard, Victoria Haahr Pallesen, Thomas Schiby og Anders Vestergaard havde prøvet at være til DMJ før - men alligevel kan man godt komme til at tyvstarte eller lave en forkert bevægelse i en vending, som giver en disk - rutinen til trods.
Anne svømmede pr i 4 ud 5 løb og var med i to finaler. Især 200m fri finalen blev et super godt løb fra Anne. Christian svømmede pr i 2 ud 4 løb. 800m fri blev det bedste løb og med et split på 400meter kun lige over sin pr - kostede det desværre lidt på kræfterne på de sidste 400m. Camilla svømmede pr i 7 ud af 7 mulige - rigtig flot af Camilla, som flyttede sit niveau generelt til stævnet. Camilla svømmede 4 flotte finaler. Emma D havde 3 løb til stævnet; alle med pr og en finale i 400m fri. Et godt udbytte med 3 starter. Det samme gælder for Mitzi. 3 starter med 2 pr, og to gode finaler til Mitzi. Lawrence svømmede 5 pr i 6 løb. Desuden blev det til 4 flotte finaler og alle med store forbedringer. Det vildeste var helt sikker 100m bryst finalen, hvor Lawrence svømmede et super løb og vandt en bronze medalje - den allerførste medalje til et DM for Lawrence - stort tillykke. Sluttiden var kun 0.15 sek fra AS INTERNATIONAL kravtid - Det kommer næste gang . Mille svømmede flere rigtig gode løb - dog lige udenfor pr, men Mille var en vigtig del i alle holdkapper fra AS pigerne. Her svømmede Mille helt op til sit bedste. Desuden deltog Mille i 3 gode finaler. Marius svømmede pr i 5 ud af 5 mulige løb. Deltog i 3 finaler i sit speciale. God erfaring og gode løb fra Marius. Victoria svømmede pr i 4 og af 6 løb. Det blev til 5 finaler og i sær 400medley blev et godt løb. Her blev det til en samlet 5.plads og tiden var under AS INTERNATIONAL kravtid - tillykke til Victoria. Thomas svømmede pr i 3 ud af 4 mulige. To gode finaler i 200 rygcrawl og medley med flotte forbedringer til Thomas. Sidste 2års junior Anders svømmede pr i 5 løb ud af 6 mulige. Anders kom i to finaler i 100 og 200m medley. Samlet et rigtig godt stævne for Anders og resten af de mellemste juniorer.

3års juniorer Louise B Andersen, Johanne M Poulsen, Lisa Rijkhoff og Rune Nørgaard har en del mere rutine og erfaring med at konkurrere på det høje niveau, der er til et DMJ mesterskab. Louise svømmede samlet et rigtig flot mesterskab med 5 pr ud af 6 mulige. Dertil kommer 5 finaler og med guld i 400, 800 og 1500m fri. Alle vindertiderne var under AS INTERNATIONAL kravtider. Louise svømmede desuden under kravtiden til de Nordiske Mesterskaber som afvikles på Island inden jul - Stort tillykke Louise.
Johanne har ikke haft de bedste forberedelser i denne kortbane sæson - en "øm overarm" har drillet det meste af tiden, så derfor blev DJM ikke til forbedringer af pr til Johanne i denne omgang - du kommer igen Johanne. Lisa svømmede pr i 5 ud af 7 mulige. Lisa svømmede et rigtig flot DMJ og vandt sine første individuelle medaljer til et mesterskab. Det blev 6 finaler og til en sølv i 200m fly og en bronze i 100 fly. Tiden i 100m fly var ligeledes under AS INTERNATIONAL kravtid - stort tillykke Lisa. Rune slutter flot af. Rune svømmer pr i 2 uf af 3 mulige, og med store forbedringer i de to finaler, hvor Rune deltog. Flot niveau Rune og meget klog svømning .

Samlet:
3 guld til Louise
Sølv i 4x200 fri til AS Pigerne Camilla, Lisa, Mille og Louise
Sølv i 4x100 medley til AS pigerne Mille, Victoria, Lisa og Louise.
Sølv og Bronze til Lisa
Bronze til Lawrence.
AS drenge svømmede 4 flotte holdkapper - flyttede deres niveau temmelig meget i forhold til startlisten og kom lidt tættere på de bedste juniordrenge i Danmark? samlet rigtig godt drenge.
Tak til alle som har hjulpet AS Junior med alt det praktiske omkring DMJ. Officials, holdleder, forældre på kanten og med kørsel.

Juniorholdet har haft nogle herlige og lange dage i Aarhus. Flot svømning og gode erfaringer til alle. Mange havde finaler om aftenen og fik mærket det ekstra spændingsniveau, det giver med mulighed for endnu bedre svømning. Det lykkes rigtig godt. Pr procenter var meget høje i de fire finale afsnit.

Trænerteamet er glade men ikke fuldt tilfredse... Vi kan helt sikkert forbedre os i den kommende langbane sæson.
Nu ser vi frem til Alm. Brand Aalborg Cup med sjov og super svømning på hjemmebane.

/Trænerne


Nyheder
Nytårshilsen fra formanden
Året 2017 er ved at være gået, og det har som altid været et meget aktivt år i A...
[læs mere]
29-12-2017
Nyheder - Polo
Vandpolo i Vestre Fjordpark.
Vandpolo bane etableres i Vester Fjordpark.
[læs mere]
17-04-2017
Nyheder - Undervisning
DM i bassinlivredning
[læs mere]
09-04-2017
Aqua Camp sommer 2017
[læs mere]
23-03-2017
Lidt nyt fra undervisningsafdelinge...
Skolesvømning - nye tiltag i samarbejde med SVØM - Månedens medarbejder
[læs mere]
12-03-2017
Ny chefinstruktør ansat
[læs mere]
27-06-2016
Trænger du til et velfortjent afbræ...
[læs mere]
09-12-2013
Information
Ind- og udmeldelse
[læs mere]
09-01-2014
Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk
 
sitelist.html