Om Aalborg Svømmeklub

retur

Aqua Camp sommer 2017

** AquaCamp 2017 **

Der er stadig ledige pladser i uge 30.

I uge 30 og 31 afholder Aalborg Svømmeklub sine årlige AquaCamps. I år vil de to camps finde sted i Sofiendal Svømmehal.

Ugerne kommer til at indeholde en lang række aktiviteter, som henvender sig til unge i alderen 6-13 år, som er friske på en masse sjove udfordringer både i vandet og på land.

Der vil være aktiviteter fra kl. 9.00-15.00 hver dag (mandag til fredag). Alle aktiviteter styres af uddannede svømmeinstruktører fra Aalborg Svømmeklub. Der vil være mulighed for tilkøb af pasning kl.8.00-9.00 og kl.15.00-16.00 hver dag.

Der kræves ikke bestemte svømmemæssige kompetencer - bare, at man er glad for vand

Tilmeldingen er åben for alle også selvom, at man ikke er medlem af Aalborg Svømmeklub!

Deltagelsespris: 890 kr.

Beløbet dækker én fed uge (mandag til fredag), en AquaCamp t-shirt og en AquaCamp-goodiebag med lidt af hvert. Børnene skal selv have madpakke med, samt drikkedunk.

Tilmelding til årets camps skal ske ved at sende en mail til

aquacamp@aalborgsvommeklub.dk.

Mailen skal indeholde følgende oplysninger:
- Navn.
- Adresse.
- Fødselsdato.
- Forældres navne og mobilnumre.
- En mailadresse, som info skal sendes til.
- Hvis man allerede er medlem i Aalborg Svømmeklub, meddeles hvilket niveau
svømmer man på.
- Bestemt hensynstagen til barn (f.eks. medicin)
- Om man ønsker pasning.