Om Aalborg Svømmeklub

Sitemap Print

100 års jubilæums reception

Aalborg d. 20.3.213.

Aalborg Svømmeklub fylder 100 år og denne festlige begivenhed bliver fejret med en reception , hvor alle samarbejdspartnere, tidligere medlemmer, nuværende medlemmer, forældre og andet godtfolk er hjertelig velkommen. Receptionen finder sted

Lørdag d. 4.5. 2013 Klokken 13.00 til 15.30 i Svømmehallen Haraldslund, Kastetvej 83, 9000 Aalborg

Vi byder på let anretning og vin/øl hele eftermiddagen. Maden er tilberedt af Aalborg Svømmeklubs venner. Vi håber, at mange af jer vil benytte denne mulighed for at hilse på Svømmeklubben og se nogle af de mange aktiviteter, som vi kan tilbyde i klubben. Der er tilrettelagt et stort og aktivt program inde i svømmehallen, som vil køre samtidig med receptionen. Alle er velkommen.

Program for receptionen:
13.15 Velkomst v/Denise Bakholm
evt. Taler, se herunder

Mulighed for at gå ind i svømmehallen og se aktiviteterne:
13.00 til 13.20: Konkurrencelivredning og undervisning.
13.20 til 14.00: Udspring.
14.00 til 15.00; Konkurrencesvømning.
15.00 til 16.00: Vandpolokamp 1. Division. (Aalborg - Lystrup, Århus)
Klubbens dykkerafdeling har opstillet en dykkertank ude på ”Forpladsen” og Tryg Fondens kystlivreddere viser samme sted deres udstyr

Der bliver mulighed for at se ”det lille museum”, hvor vi viser nogle af de vigtigste dokumenter, og interessante klenodier fra svømmeklubbens mange år.
Hvis der er gæster, som ønsker at sige et par ord, aftales dette nærmere med toastmaster Henrik Hegelund, gerne om muligt inden receptionen(mail:Henrik@gugvej.dk)

Evt. påtænkt gave kan indbet. på Jubilæumskonto 9286-4580624974
i Spar NORD.

Alle er velkommen.