Om Aalborg Svømmeklub
Aalborg Svømmeklub

Sitemap Print

Crawl + Teknik

Crawl-fit - konditionstræning i vand.

Her optages voksne, der efterspørger et hold, hvor der er mulighed for at kombinere svømning og motionstræning, der er mere intensivt end på almindelige voksne motionshold.

Holdet tilbyder teknisk undervisning i crawl og fokuserer på, at give den enkelte svømmer så god konditionstræning i vand, som muligt.
Undervejs guider instruktøren svømmerne i teknik og øvelser, og sørger for, at programmet giver størst muligt udbytte, afhængigt af, hvad den enkelte ønsker.

Niveauet afhænger af dig selv - men kan enten tage udgangspunkt i at du er fortrolig crawl og ønsker en mere intens træning, eller gerne ville lære at svømme crawl med fokus på at pånå den rette teknik.

Træningen i vand medfører, at belastningen af kroppen foregår på en skånsom og styrkende måde - crawl-fit er således et tilbud til dig, der ønsker et sundt og konstruktivt alternativ i din hverdag.

Vi har flg. hold:

Gigantium

Tirsdag Onsdag
19.45-20.45 18.45-19.45

Aalborg Svømmeklub - Skydebanevej 1 - 9000 Aalborg - Telefon: 98 10 38 77 - E-mail: kontor@aalborgsvommeklub.dk

sitelist.html